Ελληνικά    English
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών Διαύγεια
VEA

ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΕΠΙΛΟΓΗΣ ΑΝΑΔΟΧΟΥ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΡΟΧΗ ΥΠΗΡΕΣΙΩΝ ΜΕΡΟΥΣ ΤΟΥ ΥΠΟΕΡΓΟΥ 1: «Επιχορήγηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθηνών για Δράσεις Επιχειρηματικής Υπευθυνότητας και Αειφορίας» ΤΗΣ ΠΡΑΞΗΣ «ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΗ ΥΠΕΥΘΥΝΟΤΗΤΑ ΚΑΙ ΑΕΙΦΟΡΙΑ» Δ.Τ. «ΕΥ ΑΕΙΦΟΡΕΙΝ» ΚΩΔΙΚΟΣ ΟΠΣ 479996
» Eπιλογή αναδόχου για διοργάνωσης ταξιδίου, 22 ατόμων οι οποίοι θα επισκεφθούν το Danish Business Authority (Langelinie Allé 17, 2100 Copenhagen, Denmark) στην Κοπεγχάγη της Δανίας.
» Eπιλογή αναδόχου για τον σχεδιασμό, την ανάπτυξη και παραγωγή φυλλαδίων και αντιτύπων
» Eπιλογή αναδόχου για την παροχή υπηρεσιών διοργάνωσης εκδηλώσεων για την πραγματοποίηση περιβαλλοντικών ενεργειών
     » ΠΑΡΑΡΤΗΜΑ ΤΗΣ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ Α.Π. 3795/31-8-2015

» ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

» ΑΝΟΙΚΤΗ ΠΡΟΣΚΛΗΣΗ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΟΝΤΟΣ ΓΙΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟΠΟΙΗΣΗ ΤΟΥ ΕΙΔΙΚΟΥ ΜΗΤΡΩΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΩΝ-ΕΜΠΕΙΡΟΓΝΩΜΟΝΩΝ & ΠΡΟΜΗΘΕΥΤΩΝ ΤΟΥ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ

Πρόγραμμα παροχών υγείας
» Πρόγραμμα παροχών υγείας Κάρτα μέλους ΒΕΑ

Στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, που πλήττει με μεγαλύτερη οξύτητα τις μικρές επιχειρήσεις, είναι ανάγκη να αναπτύξουμε ένα νέο κίνημα αλληλεγγύης για την προστασία της βιοτεχνικής μας οικογένειας, που συμπεριλαμβάνει τις οικογένειες και τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις μας.

» Tαξιδιωτικό πρόγραμμα

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

» ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΜΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Μάρτιος - Απρίλιος 2015
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ Β.Ε.Α

» Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ , ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΓΕΜΗ

Διαβάστε περισσότερα…
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Παρουσιάσεις των αγορών του Dubai και της Αιγύπτου από τους εμπορικούς ακόλουθους στο ΒΕΑ.

ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΓΙΑ ΣΑΟΥΔΑΡΑΒΙΚΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΑ ΚΑΙ ΑΣΚΗΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΚΟΤΗΤΑΣ - ΒΕΑ 20 ΙΟΥΛΙΟΥ 2015
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Ημερήσια επικαιρότητα
12/10/2015 Επικαιρότητα

-Αναστάτωση έχει προκαλέσει σε εκατομμύρια συνταξιούχους και εργαζόμενους στο Δημόσιο, το σχέδιο της κυβέρνησης για μπει πλαφόν στη δυνατότητα ανάληψης των αποδοχών τους από τα ΑΤΜ και οι υπόλοιπες να γίνονται υποχρεωτικά με κάρτα


12/10/2015 ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΙΟΤΕΧΝΩΝ ΛΑΪΚΗΣ ΤΕΧΝΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ «ΛΑΪΚΗ ΤΕΧΝΗ»

Η ένωση Βιοτεχνών Λαϊκής Τέχνης, από το 1958, οπότε και ιδρύθηκε, προσπαθεί με τις ενέργειές της για την καλυτέρευση των συνθηκών αγοράς για τα μέλη της αλλά και για όλους τους βιοτέχνες του κλάδου.


09/10/2015 Οι χώρες της ευρωζώνης συμφωνούν ότι η ελάφρυνση χρέους για την Αθήνα θα πρέπει να γίνει μέσω της τοποθέτησης του ορίου της ετήσιας εξυπηρέτησης του χρέους μάξιμουμ στο 15% του ΑΕΠ της

Οι χώρες της ευρωζώνης συμφωνούν ότι η ελάφρυνση χρέους για την Αθήνα θα πρέπει να γίνει μέσω της τοποθέτησης του ορίου της ετήσιας εξυπηρέτησης του χρέους μάξιμουμ στο 15% του ΑΕΠ της, δήλωσε ο πρόεδρος του Eurogroup Γερούν Ντάισελμπλουμ.


10/09/2015 Ξεκάθαρο μήνυμα πως η νέα ελληνική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες...

Ξεκάθαρο μήνυμα πως η νέα ελληνική κυβέρνηση που θα προκύψει από τις κάλπες της 20ής Σεπτεμβρίου θα πρέπει να τηρήσει το συμφωνηθέν πρόγραμμα διάσωσης έστειλαν χθες προς όλες τις κατευθύνσεις οι Ευρωπαίοι ιθύνοντες.


09/09/2015 Αυστηρό μήνυμα για κατά γράμμα τήρηση του νέου προγράμματος από οποιαδήποτε κυβέρνηση...

Αυστηρό μήνυμα για κατά γράμμα τήρηση του νέου προγράμματος από οποιαδήποτε κυβέρνηση προκύψει μετά τις εκλογές, έστειλε στην Ελλάδα ο πρόεδρος της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ, στη διάρκεια ομιλίας του στο Ευρωκοινοβούλιο.

περισσότερα
Δελτία τύπου
06/08/2015 EΠΙΤΥΧΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Διεξήχθη  και ολοκληρώθηκε επιτυχώς, Διαμεσολάβηση (κατά νόμο 3898/2010)  σε διαφορά μεταξύ εταίρων. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές, Σπύρο Αντωνέλο και Ειρήνη Ματσούκα, στους ειδικά διαμορφωμένους για το σκοπό αυτό, χώρους του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου. 


31/07/2015 Παραμένουν τα προβλήματα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων για συναλλαγές με το εξωτερικό

Την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τις μικρές και πολύ μικρές βιοτεχνικές και παραγωγικές επιχειρήσεις στις συναλλαγές τους με το εξωτερικό, ζητά η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.


22/07/2015 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ Β.Ε.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ

Οι δυνατότητες για επέκταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Σαουδικής Αραβίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης, που διοργάνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ) ,μέλος του Δικτύου ENTERPRISE EUROPE NETWORK, παρουσία πλήθους μικρομεσαίων επιχειρηματιών.


21/07/2015 «Παράταση ενός μήνα για εκπλήρωση υποχρεώσεων ζητούν οι ΜμΕ»

Την παράταση των προθεσμιών εξόφλησης κατά ένα μήνα, όλων των εκκρεμών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.


14/07/2015 Άμεση παροχή κινήτρων για την ανασυγκρότηση της οικονομίας

Καλούμαστε ως Έλληνες, να εφαρμόσουμε για άλλη μια φορά ιδιαίτερα σκληρά οικονομικά μέτρα, τα οποία δεν διαφέρουν από αυτά που είχαμε ως σήμερα και οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή της κατάσταση.

περισσότερα
Χρήσιμη ενημέρωση
10/09/2015 ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΑΠΑΤΗ ΓΙΑ ΠΡΟΜΗΘΕΙΑ ΠΡΟΙΟΝΤΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΣΑΟΥΔΙΚΗ ΑΡΑΒΙΑ

Αναφορικά με ζητήσεις συνεργασίας  που  είχαν κοινοποιηθεί από το Γραφείο Οικονομικών και Εμπορικών Υποθέσεων της Σαουδικής Αραβίας και αφορούσαν προμήθεια διαφόρων προϊόντων και για τις οποίες σας είχαμε ενημερώσει,02/09/2015 ΟΑΕΕ: Παράταση έως τις 30 Σεπτεμβρίου για πληρωμή δόσεων και εισφορών

Παράταση, έως τις 30 Σεπτεμβρίου, για την καταβολή εισφορών και δόσεων δίνει ο ΟΑΕΕ για τους ασφαλισμένους του, αναγνωρίζοντας, όπως σημειώνεται σε σχετική ανακοίνωση, τις δυσκολίες της τρέχουσας οικονομικής συγκυρίας, καθώς και τα προβλήματα που δημιουργήθηκαν λόγω των capital controls.


03/08/2015 ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΜΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας  ενημερώνει τις επιχειρήσεις για την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΜΗ  του αποδεικτικού υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.22/07/2015 ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ 4ης ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΕΥ ΑΕΙΦΟΡΕΙΝ»

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Εθελοντική Ανθρωπιστική Δράση ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ διοργανώνουν σειρά Εκδηλώσεων για τις επιχειρήσεις στο πλαίσιο ενημέρωσης, προβολής και δημοσιότητας του έργου «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία - Ευ Αειφορείν» το οποίο συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.


22/07/2015 4η Ενημερωτική Εκδήλωση για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία - Ευ Αειφορείν»

Tο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Εθελοντική Ανθρωπιστική Δράση ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην 4η Ενημερωτική Εκδήλωση για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
 «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία - Ευ Αειφορείν»

περισσότερα
Θέσεις - Προτάσεις
30/06/2015 ΘΕΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Β.Ε.Α ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ως Α' Αντιπρόεδρος του ΒΕΑ, θα ήθελα να καταδικάσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την επικείμενη διενέργεια δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου για την συμφωνία της χώρας μας με τους Ευρωπαίους εταίρους της.


30/06/2015 ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Το Δ.Σ του ΒΕΑ χαρακτηρίζει καταστροφικό για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το κλείσιμο των Τραπεζών και την επιβολή capitalcontrols, στις συναλλαγές των επιχειρηματιών. Η εξέλιξη αυτή, θα πυροδοτήσει έναν κύκλο αθέτησης υποχρεώσεων και οφειλών, ενώ με δεδομένο ότι το ημερήσιο όριο αναλήψεων είναι στα 60 ευρώ, είναι βέβαιο ότι θα καταστήσει την αγορά κλινικά «νεκρή».


25/07/2014 Γιατί κινδυνεύουν με ξαφνικό θάνατο πολλές επιχειρήσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ. ΡΑΒΑΝΗ ΣΤΟ capital.gr


25/04/2014 • Δήλωση του Πρoέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Παύλου Ραβάνη

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε στις 25 Απριλίου η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με θέμα την υπεράσπιση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια.


06/02/2014 ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (BUSINESS INCUBATORS)

Οι Θερμοκοιτίδες επιχειρήσεων, είναι τυποποιημένοι χώροι οι οποίοι δημιουργούνται για να παρέχουν ένα περιβάλλον που προσφέρει κοινές υποδομές και ειδικές υπηρεσίες, για ένα χρονικό διάστημα ( 3 έως 5 ετών) διευκολύνοντας το ξεκίνημα και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων επιχειρήσεων, οι οποίες στη συνέχεια μετακινούνται σε δικούς τους επαγγελματικούς χώρους και τη θέση τους στη Θερμοκοιτίδα καταλαμβάνουν άλλες νέες επιχειρήσεις.

περισσότερα
VEA Παροχές για τα μέλη του ΒΕΑ
Ηλεκτρονικές Υπηρεσίες
ΓΕΜΗ
Υπηρεσία μιας στάσης
Enterprise Europe Network
Enterprise Europe Network
ΕΥ ΑΕΙΦΟΡΕΙΝ
Διαμεσολάβηση
ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

MAIN
Mail BEA
Περισσότερες Χρήσιμες Συνδέσεις

Xyn© 2014 Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών. All rights reserved. Implemented by TEΛΕΝΕΤ ΒΕΑ development team