Ελληνικά    English
Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών Διαύγεια
VEA

Πρόγραμμα παροχών υγείας
» Πρόγραμμα παροχών υγείας Κάρτα μέλους ΒΕΑ

Στη δύσκολη οικονομική πραγματικότητα που βιώνουμε σαν αποτέλεσμα της οικονομικής κρίσης, που πλήττει με μεγαλύτερη οξύτητα τις μικρές επιχειρήσεις, είναι ανάγκη να αναπτύξουμε ένα νέο κίνημα αλληλεγγύης για την προστασία της βιοτεχνικής μας οικογένειας, που συμπεριλαμβάνει τις οικογένειες και τους εργαζόμενους στις επιχειρήσεις μας.

» Tαξιδιωτικό πρόγραμμα

Μάρτιος - Απρίλιος 2015
ΠΕΡΙΟΔΙΚΟ  

ΙΣΧΥΟΥΣΕΣ ΔΙΑΤΑΞΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΣ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΕΣ ΥΠΟΧΡΕΩΣΕΙΣ ΜΕΛΩΝ ΠΡΟΣ ΤΟ Β.Ε.Α

» Πατήστε εδώ για να διαβάσετε περισσότερα
ΠΛΗΡΟΦΟΡΗΣΗ  

ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΗ ΥΠΟΒΟΛΗ ΑΙΤΗΣΕΩΝ , ΔΙΚΑΙΟΛΟΓΗΤΙΚΩΝ ΚΑΙ ΣΥΝΟΔΕΥΤΙΚΩΝ ΕΓΓΡΑΦΩΝ ΑΠΟ ΥΠΟΧΡΕΑ ΠΡΟΣΩΠΑ ΣΤΟ ΓΕΜΗ

Διαβάστε περισσότερα…
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  

Παρουσιάσεις των αγορών του Dubai και της Αιγύπτου από τους εμπορικούς ακόλουθους στο ΒΕΑ.

Διαβάστε περισσότερα…
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ  Ημερήσια επικαιρότητα
07/08/2015 Ολοκληρώθηκε επιτυχώς, Διαμεσολάβηση (κατά νόμο 3898/2010) σε διαφορά μεταξύ εταίρων

Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές, Σπύρο Αντωνέλο και Ειρήνη Ματσούκα, στους ειδικά διαμορφωμένους για το σκοπό αυτό, χώρους του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου.


06/08/2015 Στην πιο κρίσιμη φάση εισέρχονται από σήμερα οι διαπραγματεύσεις...

Στην πιο κρίσιμη φάση εισέρχονται από σήμερα οι διαπραγματεύσεις της ελληνικής κυβέρνησης με τους τέσσερις θεσμούς.


31/07/2015 Ανατροπές σε φορολογικά μέτρα που ψηφίστηκαν στις 15 Ιουλίου

Ανατροπές σε φορολογικά μέτρα που ψηφίστηκαν στις 15 Ιουλίου με το πρώτο πακέτο προαπαιτούμενων απαιτούν τώρα οι δανειστές.


30/07/2015 Σε απαρτία θα βρίσκονται από σήμερα οι επικεφαλής των ελεγκτικών κλιμακίων...

Σε απαρτία θα βρίσκονται από σήμερα οι επικεφαλής των ελεγκτικών κλιμακίων των θεσμών, καθώς το απόγευμα αναμένεται εκτός απροόπτου στην Αθήνα, η εκπρόσωπος του ΔΝΤ Ντέλια Βελκουλέσκου. 


29/07/2015 Στην Αθήνα θα βρίσκονται από σήμερα οι εκπρόσωποι των θεσμών...

Στην Αθήνα θα βρίσκονται από σήμερα οι εκπρόσωποι των θεσμών (Ντέκλαν Κοστέλο της ΕΕ, Ράσμους Ρέφερ της ΕΚΤ, Νίκολα Τζιαμαρόλι του ESM και Ντέλια Βελκουλέσκου του ΔΝΤ), οι οποίοι θα έχουν τις πρώτες «στενές επαφές» με τους εκπροσώπους της ελληνικής κυβέρνησης, αλλά και μεταξύ τους.

περισσότερα
Δελτία τύπου
06/08/2015 EΠΙΤΥΧΗΣ ΕΜΠΟΡΙΚΗ ΔΙΑΜΕΣΟΛΑΒΗΣΗ ΣΤΟ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟ ΤΗΣ ΑΘΗΝΑΣ

Διεξήχθη  και ολοκληρώθηκε επιτυχώς, Διαμεσολάβηση (κατά νόμο 3898/2010)  σε διαφορά μεταξύ εταίρων. Η διαδικασία πραγματοποιήθηκε από τους διαπιστευμένους Διαμεσολαβητές, Σπύρο Αντωνέλο και Ειρήνη Ματσούκα, στους ειδικά διαμορφωμένους για το σκοπό αυτό, χώρους του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου. 


31/07/2015 Παραμένουν τα προβλήματα των μικρών και πολύ μικρών επιχειρήσεων για συναλλαγές με το εξωτερικό

Την άμεση αντιμετώπιση των προβλημάτων που ταλανίζουν τις μικρές και πολύ μικρές βιοτεχνικές και παραγωγικές επιχειρήσεις στις συναλλαγές τους με το εξωτερικό, ζητά η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.


22/07/2015 ΕΚΔΗΛΩΣΗ ΣΤΟ Β.Ε.Α ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΗΣ ΣΑΟΥΔΙΚΗΣ ΑΡΑΒΙΑΣ

Οι δυνατότητες για επέκταση επιχειρηματικών δραστηριοτήτων στη ταχύτατα αναπτυσσόμενη αγορά της Σαουδικής Αραβίας, βρέθηκαν στο επίκεντρο εκδήλωσης, που διοργάνωσε το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών (ΒΕΑ) ,μέλος του Δικτύου ENTERPRISE EUROPE NETWORK, παρουσία πλήθους μικρομεσαίων επιχειρηματιών.


21/07/2015 «Παράταση ενός μήνα για εκπλήρωση υποχρεώσεων ζητούν οι ΜμΕ»

Την παράταση των προθεσμιών εξόφλησης κατά ένα μήνα, όλων των εκκρεμών υποχρεώσεων των επιχειρήσεων για τους μήνες Ιούλιο και Αύγουστο, ζήτησε από τον υπουργό Οικονομικών η διοίκηση του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας.


14/07/2015 Άμεση παροχή κινήτρων για την ανασυγκρότηση της οικονομίας

Καλούμαστε ως Έλληνες, να εφαρμόσουμε για άλλη μια φορά ιδιαίτερα σκληρά οικονομικά μέτρα, τα οποία δεν διαφέρουν από αυτά που είχαμε ως σήμερα και οδήγησαν τη χώρα στη σημερινή της κατάσταση.

περισσότερα
Χρήσιμη ενημέρωση
03/08/2015 ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΜΗ ΑΠΟΔΕΙΚΤΙΚΟΥ ΥΠΟΒΟΛΗΣ ΔΗΛΩΣΗΣ ΦΟΡΟΛΟΓΙΑΣ ΕΙΣΟΔΗΜΑΤΟΣ

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθήνας  ενημερώνει τις επιχειρήσεις για την ΥΠΟΧΡΕΩΣΗ ΚΑΤΑΧΩΡΙΣΗΣ ΣΤΟ ΓΕΜΗ  του αποδεικτικού υποβολής δήλωσης φορολογίας εισοδήματος.22/07/2015 ΔΙΕΝΕΡΓΕΙΑ 4ης ΕΝΗΜΕΡΩΤΙΚΗΣ ΕΚΔΗΛΩΣΗΣ ΤΟΥ ΕΡΓΟΥ «ΕΥ ΑΕΙΦΟΡΕΙΝ»

Το Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Εθελοντική Ανθρωπιστική Δράση ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ διοργανώνουν σειρά Εκδηλώσεων για τις επιχειρήσεις στο πλαίσιο ενημέρωσης, προβολής και δημοσιότητας του έργου «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία - Ευ Αειφορείν» το οποίο συγχρηματοδοτείται από εθνικούς και κοινοτικούς πόρους.


22/07/2015 4η Ενημερωτική Εκδήλωση για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία - Ευ Αειφορείν»

Tο Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών, το Οικονομικό Πανεπιστήμιο Αθηνών και η Εθελοντική Ανθρωπιστική Δράση ΑΝΘΡΩΠΟΜΑΝΙΑ έχουν την τιμή να σας προσκαλέσουν στην 4η Ενημερωτική Εκδήλωση για την Εταιρική Κοινωνική Ευθύνη
 «Επιχειρηματική Υπευθυνότητα και Αειφορία - Ευ Αειφορείν»


15/07/2015 Κατάλογος οδηγιών για τα capital controls από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών.

Αναλυτικός οδηγός από την Ελληνική Ένωση Τραπεζών (ΕΕΤ) για τις συναλλαγές κατά την περίοδο της τραπεζικής αργίας.


13/07/2015 Προειδοποίηση κατά αθέμιτων πρακτικών από την εταιρεία EUCOMDAT Company Data GmbH

Επιχειρήσεις -Μέλη του ΒΕΑ, μας ενημέρωσαν ότι έλαβαν μέσω FAX πρόσκληση εγγραφής στην ηλεκτρονική βάση δεδομένων VAT-IDENTIFICATION.eu.

περισσότερα
Θέσεις - Προτάσεις
30/06/2015 ΘΕΣΗ – ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Α΄ ΑΝΤΙΠΡΟΕΔΡΟΥ Β.Ε.Α ΓΙΑ ΤΙΣ ΤΡΕΧΟΥΣΕΣ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ

Ως Α' Αντιπρόεδρος του ΒΕΑ, θα ήθελα να καταδικάσω με τον πιο κατηγορηματικό τρόπο την πρωτοβουλία της Κυβέρνησης των ΣΥΡΙΖΑ-ΑΝΕΛ για την επικείμενη διενέργεια δημοψηφίσματος στις 5 Ιουλίου για την συμφωνία της χώρας μας με τους Ευρωπαίους εταίρους της.


30/06/2015 ΨΗΦΙΣΜΑ Δ.Σ ΒΙΟΤΕΧΝΙΚΟΥ ΕΠΙΜΕΛΗΤΗΡΙΟΥ ΑΘΗΝΑΣ ΓΙΑ ΤΟ ΔΙΑΚΥΒΕΥΜΑ ΤΟΥ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑΤΟΣ

Το Δ.Σ του ΒΕΑ χαρακτηρίζει καταστροφικό για τη βιωσιμότητα των επιχειρήσεων, σε αυτή τη δύσκολη οικονομική συγκυρία, το κλείσιμο των Τραπεζών και την επιβολή capitalcontrols, στις συναλλαγές των επιχειρηματιών. Η εξέλιξη αυτή, θα πυροδοτήσει έναν κύκλο αθέτησης υποχρεώσεων και οφειλών, ενώ με δεδομένο ότι το ημερήσιο όριο αναλήψεων είναι στα 60 ευρώ, είναι βέβαιο ότι θα καταστήσει την αγορά κλινικά «νεκρή».


25/07/2014 Γιατί κινδυνεύουν με ξαφνικό θάνατο πολλές επιχειρήσεις

ΣΥΝΕΝΤΕΥΞΗ ΠΡΟΕΔΡΟΥ Κ. ΡΑΒΑΝΗ ΣΤΟ capital.gr


25/04/2014 • Δήλωση του Πρoέδρου του Βιοτεχνικού Επιμελητηρίου Αθήνας κ. Παύλου Ραβάνη

Έκτακτη Γενική Συνέλευση πραγματοποίησε στις 25 Απριλίου η Κεντρική Ένωση Επιμελητηρίων Ελλάδος με θέμα την υπεράσπιση της υποχρεωτικής εγγραφής των επιχειρήσεων στα επιμελητήρια.


06/02/2014 ΘΕΡΜΟΚΟΙΤΙΔΕΣ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ (BUSINESS INCUBATORS)

Οι Θερμοκοιτίδες επιχειρήσεων, είναι τυποποιημένοι χώροι οι οποίοι δημιουργούνται για να παρέχουν ένα περιβάλλον που προσφέρει κοινές υποδομές και ειδικές υπηρεσίες, για ένα χρονικό διάστημα ( 3 έως 5 ετών) διευκολύνοντας το ξεκίνημα και την ανάπτυξη νέων καινοτόμων επιχειρήσεων, οι οποίες στη συνέχεια μετακινούνται σε δικούς τους επαγγελματικούς χώρους και τη θέση τους στη Θερμοκοιτίδα καταλαμβάνουν άλλες νέες επιχειρήσεις.

περισσότερα
VEA Παροχές για τα μέλη του ΒΕΑ
ΓΕΜΗ
Υπηρεσία μιας στάσης
Enterprise Europe Network
Enterprise Europe Network
ΕΥ ΑΕΙΦΟΡΕΙΝ
Διαμεσολάβηση
ΜΕΤΑΒΙΒΑΣΗ ΕΠΙΧΕΙΡΗΣΕΩΝ – ΕΥΚΑΙΡΙΕΣ

MAIN
Mail BEA
Περισσότερες Χρήσιμες Συνδέσεις

Xyn© 2014 Βιοτεχνικό Επιμελητήριο Αθηνών. All rights reserved. Implemented by TEΛΕΝΕΤ ΒΕΑ development team